Home Over MyUSA2Day

Over MyUSA2Day

door backdoor

Op deze pagina lees je informatie over MyUSA2Day. MyUSA2Day is opgezet door een stel reislustige hobbyisten die alles ademt wat uit Amerika komt. Van muziek, cultuur, natuur, sport en entertainment.

MyUSA2Day is ontstaan door een innige voorliefde voor het land Amerika. Hoewel het continent Amerika bestaat uit Noord- en Zuid-Amerika (zoals Colombia) schrijven wij nieuws uit en over Canada en de Verenigde Staten.

De schrijvers van MyUSA2Day reizen regelmatig naar Amerika om daar de lokale cultuur, natuur en maatschappij te ontdekken. MyUSA2Day heeft ondertussen al tien keer naar de V.S. mogen afreizen en langdurig mogen verblijven.

Wensen van MyUSA2Day

Amerika is heel groot. Wij hebben nog lang niet alles gezien maar realiseren ons dat er altijd wensen over moeten blijven, nietwaar? Maar stiekem willen wij nog graag locaties en regio’s bezoeken zoals Tennessee, Banff regio, Vancouver, San Diego en Big Island.

Vragen aan MyUSA2Day

Heb je vragen of opmerkingen? Laat dan wat van je horen! Wil je een gastblog schrijven? Een ander verhaal, reisverslag of heb je een bedrijf en wil je juist adverteren? Laat ons dit dan weten en stuur een mail naar Lewis via het e-mailadres onderstaand:
vraagje@myusa2day.nl.

Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen op de pagina ‘contact‘.

Wij wachten op jouw bericht en zullen deze snel beantwoorden. Cheers!