Home Adverteren bij MyUSA2Day

Adverteren bij MyUSA2Day

Bij MyUSA2Day staat de lezer centraal. MyUSA2Day kiest haar adverteerders zo zorgvuldig mogelijk. We publiceren regelmatig nieuws uit Canada en de Verenigde Staten die óf nieuwswaarde hebben of belangrijk om te weten. Deze publiceren wij op verschillende kanalen zoals website, Instagram en Facebook. Onze lezers voelen zich verbonden met het onderwerp waarover wij schrijven; Verenigde Staten en Canada.

Velen zijn hier al eens geweest of zoeken juist informatie over een bepaalde bestemming of onderwerp. We hebben een groot bereik van een reislustige en fanatieke doelgroep. Wij helpen jou precies de juiste klant te bereiken voor jouw product en of dienst. Van jong tot oud en van dorp tot stad. Dus ben je op zoek naar meer klanten en heb je een gerichte boodschap en wil je exact de juiste klant bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kies dan voor één van onze vele advertentiemogelijkheden.

We hebben 4 pakketten voor je:

Bekijk hieronder onze pakketten

Banner

Wij maken een banner op maat en plaatsen deze zo dat deze op iedere pagina te zien is. Wij zetten hierbij gratis een link voor je in naar een door jouw gewenste pagina.

1 maand: 199,-
2 maanden: 349,-
3 maanden: 549,-

*Voor langere periodes maken wij graag een aanbieding op maat

Advertentie

Wij maken een advertentie en plaatsen deze zo dat deze op iedere pagina te zien is. Een afbeelding en hieronder 3/4 regels aan aangeleverde tekst. Met gratis hyperlink.

Al mogelijk vanaf €139,-

Betaal per view

Mocht je een banner willen plaatsen maar weet je niet exact wat jouw budget is dan is het mogelijk om per view te betalen. We plaatsen een banner met link en rekenen met je af op basis van Google Analytics. We rekenen hierbij 0,05 cent per view. Dus wanneer er per maand 50 unieke bezoekers zijn geweest betaal je 0,05×50 = 2,50 euro. Het bedrag kan dus variëren en de ene maand hoger zijn dan een andere maand.

Maatwerk

Geen organisatie is hetzelfde. Op basis van jouw wensen en behoeften kijken we samen naar de beste oplossing met als resultaat het beste bereik voor jouw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een guest blog, podcast of artikel over jouw dienst of product.

Welke advertentiemogelijkheid past bij jou?

Laat weten welke bij jou past en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Adverteren bij MyUSA2Day, altijd een goed idee.